Festlokaler i Danmark

På lokaler-til-fest.dk kan du finde information om ledige festlokaler til leje i Danmark. Vi giver gode råd og vejledning på denne side til, hvordan du let og bekvemt finder det rigtige lokale til netop din fest.

Lokaletype er et vigtigt valg der skal tages, når du søger festlokaler.

Der findes så mange typer lokaler der er velegnede til fest, og det er som regel en af de vigtigste beslutninger man kan tage inden man arrangerer festen. Overvejelserne er mange, men vi håber at kunne guide dig igennem.

Bl.a. findes der selskabslokaler, der som regel er lidt finere og kan anvendes til receptioner, store aftener med mad og drikke, højtider m.m. Disse lokaler har som oftest personale til at lave og servere mad, og der er borde og borddækning samt bestik. Disse lokaler sparer dig for meget besvær, men kan også være dyre, da de som oftest har tilknytning til etablerede restauranter og spisesteder.

Så findes der forsamlingshuse, hvor priserne kan variere en del ligeledes, men hvor man til gengæld står for borddækning, mad udefra, nogle gange bestik, og selvfølgelig rengøring (kan i visse tilfælde betales). Derudover er der nøje fastsatte regler, ligesom nogle forsamlingshuse kræver man er en del af lokalbefolkningen.

Så er der til sidst den komplette løsning, som kan være kro- restaurant- eller cafébesøg, som inkluderer fuld opvartning, heldagsarrangementer etc. Dette kan hoteller og kursussteder også tilbyde i højere grad, og der er også her selskaberne bliver en del større. Det er en del dyrere end forsamlingshus, men man mindsker også planlægningen væsentligt.