Festlokaler i Danmark

På lokaler-til-fest.dk kan du finde information om ledige festlokaler til leje i Danmark. Vi giver gode råd og vejledning på denne side til, hvordan du let og bekvemt finder det rigtige lokale til netop din fest.

Gode råd og nyttige links til ressourcer

Her har vi listet en række af de bedste links til ressourcer til når du søger lokaler til fest eller andre festlige begivenheder. Vi håber du får glæde af dem.

www.selskabslokaler.dk

Her finder du en af Danmarks største portaler for selskabslokaler af enhver art – herunder også festlokaler. Der kan søges inden for netop den type arrangement du ønsker at holde, og der formidles kontakt til lokaler i hele Danmark.

www.duda.dk 

Her finder du en liste over samtlige kommuner i Danmark med links til hver enkelte, således at du kan søge festlokaler i hver specifikke kommune.

www.festklar.dk

Her kan du få hjælp til alt omkring dit arrangement. Festklar.dk specialiserer sig i at arrangere fester og alt hvad der kunne tænkes at skulle bruges til en fest. Om der er musik, personale, mad, events, komikere etc., så kan de assistere. 

www.forsamlingshus.net

På denne hjemmeside findes et overblik over forsamlingshuse i Danmark. Her kan du bl.a. søge forsamlingshuse i specifikke områder og amter, og der er også en supersøger, samt nyheder om forsamlingshuse generelt.

http://www.selskabslegeogindslag.dk/

Stemning skaber ikke sig selv, herfor kan det være en god idé at hyre professionelle eller amatører til at underholde mellem retterne. Dette kan både være musik, Stand-up, børneunderholdning, tryllekunsterne eller anden form for underholding.